Târgurile de Crăciun din Konstanz, Friedrichshafen şi Ravensburg

Am povestit despre târgul de Crăciun din Ravennaschlucht (canionul Ravenna) din Schwarzwald (Pădurea neagră) aici şi despre cel mai mare târg de Crăciun din Freiburg, Pădurea neagră, aici.

Povestea târgurilor de Crăciun continuă cu poze de la târgurile de Crăciun din Konstanz, Friedrichshafen şi Ravensburg.

Din păcate, târgul de Crăciun din Konstanz este pe final, ultima zi fiind astăzi, 22 decembrie 2022. Detalii aici.

Dintre cele trei târguri menționate în titlu, cel din Konstanz este de departe cel mai mare. Începe de la debarcader, continuă în parc şi apoi adânc în centru. Am selectat câteva poze din team event-ul pe care l-am avut cu echipa aici:

Şi cum toți colegii mei zâmbeau de zor dar nu am apucat să-i întreb dacă ar fi de acord să postez pozele cu ei, folosesc smiley faces doar pentru a reda atmosfera din acea seară 😊 Ca de obicei în mediul ingineresc şi în proiectul meu sunt „the lady of the project”. Ceea ce este super mega fain când ieşi la team event, este răsfăț! Nu vorbesc acum de muncă, asta e ceva total diferit, vorbesc doar de distracție aici 😄

Cu echipa la târgul din Konstanz

Urmează la rând târgul din Friedrichshafen. Ca şi cel din Konstanz, târgul de Crăciun din Friedrichshafen are aceeaşi soartă grea: mai durează o singură zi: 22.12.2022. Detalii aici.

Am petrecut un pahar de Glühwein şi aici, dar nu m-a impresionat. Paharul fain, 5 euro garanție – cea mai mare garanție de până acum, dar târgul, prin comparație cu cel mare din Konstanz a pălit considerabil. Nu am făcut poze, nu părea să aibă porumbei pictați în galben 😁😄 Mai fain este târgul din Konstanz, parol.

Şi cel din urmă târg vizitat este târgul de Crăciun din Ravensburg. Am selectat câteva poze de la ieşirea noastră de familie:

Ca şi suratele sale, pe 22.12.2022 este ultima sa zi. Detalii aici.

Informații utile despre cele mai cunoscute târguri de Crăciun din împrejurimi am pus în selecția de mai jos. Sunt câteva care durează şi până pe 29 decembrie sau chiar 6 ianuarie: Germania, Franța, Austria, Elveția.

Exploreazăä şi alte postări: file de călătorie aici, descoperă poveşti aici sau rime la comandă aici sau descoperă publicațiile mele aici.

Lasă un răspuns