Mă numesc Cristina Sorina Popa și sunt părinte. De meserie sunt inginer, dar îmi place să spun că am „ascendent” în scriitor. Consider că prin scris pot face lumea mai veselă, un pic mai bună și mai frumoasă. Așa că scriu de drag și cu drag, pentru mine și pentru ceilalți.

Din perspectiva părinției, sunt topită după copilul meu. E sufletul meu. Aș vrea să iau toate calitățile folositoare în viață și să i le insuflu, toată știința care îi va trebui vreodată, să i-o ofer.
Scriu și pun în scris multă pasiune și dăruire pentru puiul meu, deoarece prin ce scriu eu, îi transfer nu doar afecțiunea imensă pe care i-o port, ci și calități și cunoștințe pe care consider că viața i le va cere. Prin scris, eu îmi pregătesc copilul pentru viață un pic mai mult, un pic mai personal și mai concentrat, zic eu, cred eu și îmi propun eu.

Consider că am multe de oferit, pentru că din dragoste vine puterea. 

Îmi doresc ca a mea copilă să devină un om fain, printre oameni faini.
De aceea, ce-i ofer ei, ofer deopotrivă și altor suflete frumoase de copii, prin publicațiile sau poveștile pe care le scriu și/sau le citesc cu drag.

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

Dacă vă doriți, mă puteți cunoaște mai bine din interviurile la care am participat. Mi-ar plăcea să aflu părerea voastră despre cărțile și poveștile pe care le-am creat. Vă invit să-mi scrieți în secțiunea de comentarii a fiecărei povești de pe blog sau să mă contactați.

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🧡 Crossover Art m-a invitat la un interviu live cu ocazia lansării cărții „Două poveşti care au vrut să stea împreună„:

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🧡 Micul Rinocer mi-a oferit oportunitatea să mă adresez cititorilor săi:

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🧡 Editura CURS mi-a oferit oportunitatea să mă adresez cititorilor săi: