Jocuri de weekend

Salutare din nou!

Azi mi-ar plăcea să vă povestesc foarte pe scurt despre ce mai facem noi prin weekend împreună cu puștoaica noastă și ce ne place sau nu ne place about it. So, hai să vă facem o recomandare de activități de weekend!

Weekendul ăsta am ieșit la plimbare și am luat și mașinuțele cu telecomandă cu noi. By the way: la noi, fiecare membru al familiei are mașinuța lui. Chiar așa, lansez o provocare: din poza de mai jos, vă prindeți oare care mașinuță a cui este?

Ne plac gadget-urile la nebunie. Vă mai povestesc turele viitoare cu ce ne mai jucăm noi.
Cele două mașinuțe mici sunt controlate prin infraroșu, iar cea mare prin unde radio. Ce avantaje și dezavantaje am descoperit noi? E rândul jumătății mele să detalieze. Domnul casei preia controlul tastaturii.

Controlul prin IR (infraroșu) funcționează pe același principiu cu cel al unei telecomenzi pentru televizor. Practic se trimit comenzi sub formă de pulsuri de lumină infraroșie care sunt preluate si executate de către mașinuță. În practică, genul acesta de telcomandă funcționează cel mai bine în spații închise (soarele bulversează destul de rău semnalul) și unde se poate menține o linie directă de vizibilitate între telecomandă și jucărie. Controlul prin RF (radio frecvență) funcționează la o distanță mai mare decât cel prin IR și nu necesită o linie directă de vizibilitate. Poate merge și după colț. Toate masinuțele au costat cam la fel, până în 100 lei bucata, așadar raportul preț/distracție este foarte bun.

Concluzie: telecomanda RF este de preferat.

Doamna casei revine la tastatură, ca să rezolve misterul proprietății. So, iată un indiciu despre proprietarii mașinuțelor. Cum e, așa cum v-ați așteptat?

Lasă un răspuns