Despre altruism, cu Ursuleață și prietenii ei

Acum puteti gasi cartea la:


Această carte face parte dintr-o nouă serie, intitulată „Lecții de viață pentru vârste fragede”. Cartea se intitulează „Despre altruism cu Ursuleață și prietenii ei” și își propune să cultive calități în generația proaspătă.

Altruismul, dedicarea, faptele bune, prietenia și recunoștința sunt doar câteva din trăsăturile care apar în carte. Ne dorim lucruri frumoase pentru copiii noștri și tărie de caracter. Așa că haideți să le cultivăm împreună!

Are mult suflet noua carte şi mai multă experiență. Are mult de oferit. E proaspătă, ca pâinea aburindă a copilăriei şi despre asta şi este – despre copilărie şi copii buni, frumoşi, cu suflet mare. 💗

Editura Curs:

Mare bucurie, mare! 💚

Inima editurii s-a îmbogățit cu încă o comoară, noua carte a Cristinei Sorina Popa (Domnița poveștilor cu har by Cristina Sorina Popa), „Despre altruism, cu Ursuleață și prietenii ei”.

Cu gândul generos care o însuflețește, acela de a face lucruri frumoase pentru cei din jur, cu versurile zglobii și jucăușe ale Cristinei și cu ilustrațiile minunate, calde și bogate, semnate de Catrinel Constantinescu Motricala, e o carte de care copiii se vor în-dră-gos-ti! 🧡

Recomandată și de către Tim, un motan deștept:

Recomandată de „Desene vesele pentru copii”:

Personajul principal este Ursuleață, copilă a pădurii, care conştientizează procesul maturizării sale. Aflată la vârsta școlarilor mici, tocmai trecuți de vârsta grădiniței, micuța Ursuleață se responsabilizează şi ia decizii în conformitate cu vârsta ei. Aceste decizii se bazează pe altruism, respect, dedicare.

Limpezimea în gândire, naturalețea de a fi bun, transmit mesaje de „aşa da” către tânâra generație. Este un exemplu de urmat.

Lasă un răspuns