Desene vesele pentru copii – recomandare activități educative

Dragii mei cititori mari și mici,

astăzi le-am invitat pe Irina și Andreea, creatoarele minunatelor Desene vesele pentru copii, pe blogul meu, pentru a ne cunoaște mai bine. Vă las în compania lor și sper să vă bucurați de ceea ce vă vor povesti.
Vă îmbrățișez cu drag 🤗

Irina, Andreea, aveți cuvântul!

Bună ziua, tuturor! 

Ne bucurăm tare mult că putem să pășim astăzi, în lumea magică prezentată de Domnița poveștilor cu har.🌈🌞

Vă mulțumim pentru oportunitatea de a posta pe acest site deosebit.❤️

Ceea ce faceți este foarte frumos, plin de candoare, cu povești încântătoare. Personajele create de Domnița poveștilor cu har trec prin întâmplări felurite din care copilașii pot învața să își urmeze visurile, ghidați de minunatele cărți.

Pe pagina Desene vesele pentru copii /Happy drawings for kids căutăm să oferim celor mici materiale interesante pentru a susține o copilărie veselă și plină de culoare. Câteodată o facem prin idei despre cum să deseneze sau să facă jucării de hârtie cu ajutorul desenelor făcute de mână. Sau în alte ocazii le propunem povești și poezii scrise special pentru copii.

https://www.facebook.com/pg/deseneveselepentrupici

Copilăria înseamnă roșu, galben, verde, albastru, alaturi de portocaliu, mov, roz, așa că îi invităm pe cititorii acestui site pe pagina noastră pentru a da culoare desenelor de mână, de exemplu celor cu tema fructelor și legumelor adunate într-un curcubeu.

curcubeu din legume si fructe

Alături de personajele noastre, Dina și Ruval, doi copii cuminți și dornici de experiențe noi, v-am pregătit o serie de aventuri de vacanță în diverse zone biogeografice ale lumii, pentru a cunoaște mai multe animale sau în vizită la mai multe obiective turistice internaționale.

animale din diferite zone biogeografice
obiective turistice internaționale

Odată intrați în lumea Dinei și a lui Ruval, așteptăm cu interes impresiile voastre. 

https://deseneveselepentrucopii.blogspot.com/?m=1

De asemenea, am realizat și fișe adaptate pentru copiii cu sau fără CES, pentru temele propuse.

Prin oglinda magică a lumii desenelor, am adus în lumea reală mai multe jucării și obiecte decorate pentru cei mici. Am vrea să vă prezentăm „Căsuța veselă din fetru”, o jucărie folositoare și distractivă. Ne-ar face mare plăcere să aflăm ce părere aveți despre căsuța noastră.🏡

Sperând că v-am prezentat o lume interesantă și frumoasă, vă așteptăm mereu cu noutăți pe pagina de Facebook, canalul de youtube și pe blog-ul Desene vesele pentru copii /Happy drawings for kids. Pe curând , Irina și Andreea, împreună Desene vesele pentru copii 🎨📖 🌹🦕🦓🐴🐇🍉🍇🌽🤗

Lasă un răspuns