Recomandare jocuri PC

Salutare!

Azi vă recomandăm un joc fain pe computer. Copila noastră îl îndrăgește. De unde a aflat de el? De la partea masculină a familiei, desigur 🙂

Slither.io este un joc potrivit pentru orice vârstă. Nu necesita un PC puternic (este nevoie doar de un browser web) și de asemenea se poate juca și de pe tabletă sau telefon.

Pentru cei mici, pe lângă partea de distracție, acest joc îi poate învață și cum să folosească mouse-ul. Ba chiar să devină specialiști în utilizarea acestuia!

Slither este cumva continuarea vechiului joc snake. Nu-l mai țineți minte? Uitați aici cum arată el pe un Nokia 3310:

Noutatea adusă de acest joc este partea de multiplayer, practic pe aceeași planșă de joc se găsesc un număr mare de jucători umani sau controlați de calculator. Iar ideea este cât se poate de simplă: Ești un șarpe care devine din ce in ce mai mare, pe măsură ce “mănâncă” bulinele colorate de pe ecran. Însă mare atenție … în momentul în care ai intrat în alt șarpe, din întâmplare sau forțat de alți jucători, te-ai transformat imediat în toate bulinele colorate consumate până atunci, iar șerpii ce se află în vecinătate te vor … devora imediat!

La final eu zic să-i dați o șansă și să ne spuneți și nouă dacă v-a plăcut.

Cheers și pe curând!

Lasă un răspuns